Катерина Федорова яка веде блог для жінок assol.kiev.ua, відомий психолог, секс-тренер, коуч розповідає про те, як відрізнити 4 типи чоловіків, які не вийшли з дитинства, а значить, з ними буде вкрай складно побудувати міцні і щасливі відносини.

«Мамин синок»

Цей типаж добре виявляється навіть на самому ранньому етапі знайомства. Типовий представник виглядає приблизно так: йому за 30 років, є досвід відносин з жінками, іноді великий, можливий невдалий шлюб. Однак при цьому основний лейтмотив причин такої ситуації звучить наступним чином: «Колишня дружина не ладнала з мамою», «мамі вона не сподобалася» і т. д. При цьому про своєї матері представники цього типу говорять з придихом і цуценячої відданістю в очах. Мама в курсі абсолютно все і все тримає під контролем. Ось і на вашому побаченні він легко відповідає на її дзвінок, розповідаючи, де і з ким перебуває. Звичайно, повага і любов до тієї, що подарувала життя – річ правильна. Але тут йдеться про ситуації, де вона надмірна і де без маминих порад чоловік не може зробити й кроку.

То ж у випадку шлюбу буде і з вами – саме свекруха буде вирішувати, що і як вам робити, це незабаром вам набридне, і ви станете черговим невдалим досвідом» у черзі.

4 типи чоловіків, які ніколи не подорослішають

«Вічний авантюрист»

Цей тип виявити вже складніше, адже його представники часто вкрай привабливі, і в компанії зазвичай навколо них буквально натовпу дам. Чоловіки даного типажу, на перший погляд, яскраві, сміливі, показово мужні, з величезною кількістю захоплень. Найчастіше вони пов’язані з екстримом: тут може бути все, від фрідайвінгу до ризикованого бізнесу. При цьому захоплення швидко змінюються, немов дитячі іграшки. Не виключений варіант і «поганого хлопця» – він теж дуже привабливий для протилежної статі.

Але як би вам не було цікаво з таким чоловіком, у вас ніколи не буде з ним впевненості та стабільності. Він завжди буде ставити на перше місце свої «іграшки», ризикувати, не думаючи про вас. При цьому він може загратися з криміналом, а потім вам доведеться «розгрібати» наслідки.

«Скиглій»

Якщо ваш потенційний чоловік весь час скаржиться на те, що все і вся у світі ополчилися проти нього, а його таланти ніхто не бачить, знайте – перед вами інфантильний чоловік, в якому яскраво цвіте комплекс невдахи. Причина поведінки в тому, що він всередині залишається дитиною, яка не готовий нести відповідальність за свої вчинки, а намагається перенести її на оточення. Він ніколи не скаже: «Я винен сам», а буде вперто вважати, що його невдачі є результатом підступів ворогів. Швидше за все, в дитинстві його здатності завищувалися, часто абсолютно безпідставно. Після такого виховання знайомство з реальністю приносить їм хворобливе відчуття не признанности.

Застрягши в дитинстві, такий чоловік буде постійно відчувати проблеми у всіх сферах життя, при цьому вирішувати їх він навряд чи буде самостійно. Швидше за все, він буде, виправдовуючи себе, валятися на дивані в нудьзі. Дочекатися ж реальних вчинків від нього практично неможливо. А на вашу об’єктивну критику він буде тільки ображатися, і вам доведеться тягнути все на собі.

4 типи чоловіків, які ніколи не подорослішають

«Залежний»

Будь-який тип залежності – це алкоголь або азартні ігри – зводить нанівець всі шанси на щасливе життя. Зніміть «рожеві окуляри» – ви і ваша любов в 99% випадків не змінять людини, який обрав шлях заборонених задоволень. Причина поведінки типажу криється в інфантильності, неготовність прийняти довколишню дійсність і необхідність нести відповідальність, жити в своє задоволення, а відповідно до вимог суспільства.

Виростаючи, діти вчаться робити те, що необхідно, а не те, що їм хочеться. Якщо батьки не прищепили цього найважливішого навички, швидше за все підсумком стане чоловік, який не зможе вийти психологічно зі стану підлітка. І він завжди буде прагнути втекти від цього світу за допомогою своєї згубної пристрасті. Вам же в його сценарії відведена далеко не перша роль.

Leave a comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *