Ох, це хвора тема для багатьох господинь, адже відчистити ручки плити від скупчення жиру не так-то просто. Особливо, якщо ці ручки з плити не знімаються.

Нещодавно я вже розповідала, як я мою ручки плити. І мій спосіб передбачав зняття ручок. Але виявляється, є плити, де ручки зняти не можна або дуже складно це зробити. Але чистити треба! Тому сьогодні навчу, як почистити ручки плити, не знімаючи їх у цьому мені допоміг сайт Olgrad.

Як відмити ручки плити, не знімаючи їх. Знайшла простий спосіб

Спосіб передбачає два етапи

Етап перший

Спочатку потрібно нагріти духовку. Або просто її розігріти або щось там приготувати – різниці ніякої немає. Найголовніше, щоб гарненько розігрілася панель, на якій знаходяться ручки плити.

Це допоможе додатково розм’якшити застиглий жир. Адже чим він м’якше – тим простіше його прибрати.

Другий етап

І ось тепер приступаємо безпосередньо до чищення ручок. Робимо це саме коли панель ще гаряча, але духовка вже виключена і приготоване блюдо ви звідти прибрали.

Краще готувати пиріг який-небудь до чаю, щоб поки він охолоджувався, ви встигли почистити плиту.

Як відмити ручки плити, не знімаючи їх. Знайшла простий спосіб

Наш головний помічник у цій справі – це будь-який засіб для чищення стекол і дзеркал. У мене самий звичайні сикавки типу “”Містер Мускул”” і йому подібні.

Бризкаємо на ручки плити, на саму панель і залишаємо на кілька хвилин. Потім беремо губку або старі зубні щітки, ганчірки і просто протираємо ручки плити і саму панель. Жир легко видаляється, навіть особливо терти нічого не треба.

  • Якщо плита вже дуже брудна, і її не мили кілька років, тоді так – потерти доведеться повторити процедуру 2-3 рази.

Але для звичайних господинь, які стежать за плитою досить одного разу. Все легко і швидко відчищається і не доведеться знімати ручки з плити.

Leave a comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *